خانم سخنگو! دولت به وظایف اصلی خود بپردازد؛ برخورد با مشوقان و حامیان اغتشاشات با قوه قضائیه است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۲۲۰
در برنامه «راس یک»؛

خانم سخنگو! دولت به وظایف اصلی خود بپردازد؛ برخورد با مشوقان و حامیان اغتشاشات با قوه قضائیه است + فیلم

شایان دنیادیده، مجری برنامه «راس یک» گفت:از کی تا حالا دولت برخورد قضائی می‌کند؟ قوه قضائیه چه نقشی دارد؟ الان دولت وظایفی دارد که باید به درستی آنها را انجام دهد؛ مثل تنظیم و نظارت بر بازار. برخورد یا عدم برخورد وظیفه دستگاه قضاست.
خانم سخنگو! دولت به وظایف اصلی خود بپردازد؛ برخورد با مشوقان و حامیان اغتشاشات با قوه قضائیه است + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شایان دنیادیده، مجری برنامه «راس یک» گفت: یکی از خبرنگاران در نشست خبری سخنگوی دولت، از مهاجرانی سوالی درباره برخورد با برخی سلبریتی‌ها که به هر ترتیبی بنزین روی آتش حوادث تروریستی اخیر ریختند، پرسید و گفت که آیا از آنها خسارتی گرفته می‌شود یا نه که خانم سخنگو بیان کرد که دولت برنامه‌ای برای برخورد با این سلبریتی‌ها و گرفتن خسارت از آنها ندارد.

او ادامه داد: از کی تا حالا دولت برخورد قضائی می‌کند؟ قوه قضائیه چه نقشی دارد؟ الان دولت وظایفی دارد که باید به درستی آنها را انجام دهد؛ مثل تنظیم و نظارت بر بازار. برخورد یا عدم برخورد وظیفه دستگاه قضاست.

در نشست خبری، موضوع اصلاً سلبریتی‌ها نبود؛ بلکه بحث واحد‌های صنفی و برخی بنگاه‌های اقتصادی بود که از امکانات کشور استفاده کرده و به نان و نوایی رسیده‌اند و با فراخوان ضدانقلاب همراهی کردند. این همراهی تاوان دارد و اگر بنزین روی آتش حوادث اخیر ریخته‌اند، باید تاوان آن را بپردازند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار